Nyheter

Se Hornsignalet for september 2020

Blåbærstevne søndag 6. september 2020 kl 12.00

Høstsesongen ved Setertjernstua starter opp med det tradisjonelle Blåbærstevnet søndag 6. sept. Det blir andakt ved feltprest Nils Terje Lunde, sang ved Tom Svendsen m. team., kollekt til Evangeliesenteret, enkle leker for barn og voksne, salg av vafler – pølser – kaffe og brus. Avslutning ca kl 15.00.  Alle er hjertelig velkommen. Stevnet gjennomføres etter gjeldende smitteverntiltak.

Se Hornsignalet for juni 2020

Dugnad 9. mai. Ordinær åpning av stua 24. mai.

Kjære venner av Setertjernstua. En underlig vår dette med stengt stue og betydelige restriksjoner for de fleste av oss. Men heldigvis så ser det ut til å gå rett vei, men fortsatt er det ikke over. Det har vært mye folk ute i skog og mark. Stua og uteområdet har vært et populært mål, men døren har vi dessverre måtte ha stengt f.o.m. 15. mars. Det siste fra myndighetene er at mindre samlinger kan tillates fra 7. mai, men fortsatt vil visse restriksjoner gjelde også da. For oss vil søndag 24. mai være den første ordinære åpningsdagen. Stua vil videre være åpen hver søndag t.o.m. 21. juni. Vi håper at vaffel-servering vil være mulig, men pr i dag er selvbetjening av matvarer ikke tillatt så der må vi finne en løsning. Styret vil utarbeide noen enkle regler som kjøkkenpersonale vil ha å gå etter, disse vil bli sendt dere før åpning og vil ligge inne på stua. Hvis det av ukjente årsaker viser seg at stua må holdes stengt ytterligere, vil dette kunngjøres spesielt på vår hjemmeside og Facebookside. Dugnaden 9. mai. Vi har besluttet å gjennomføre denne som planlagt. Vi håper på godt «utevær» og vi må ta hensyn til avstandsrestriksjoner som fortsatt gjelder. Oppgavene er stort sett de samme som foregående år. Kunngjøring om dugnad står normalt i mars-utgaven av Hornsignalet, men dette har dessverre enda ikke er blitt utsendt da kopieringssentralen er stengt. Så hvis dere kjenner noen som dere tror kunne ha interesse av å møte opp, gi dem en liten beskjed. Ønsker dere alle en fin mai måned med mindre feiringer enn tidligere. Og den 17. må vi synge «Gud signe vårt dyre fedreland» som aldri før. For styret i Setertjernstiftelsen Steinar Rosseland, nestleder

Setertjernstua er stengt søndag 15.03.2020 på grunn av koronavirus situasjonen. Stua holdes stengt inntil videre.

Se Hornsignalet for mars 2020

Setertjernstua åpner igjen 2. februar 2020. ( koronastengt fra 15.03.20 – på ubestemt tid)  Vårsesongen er i gang. Stua er nå åpen hver søndag fra 11.00 til 15.00 fram til skole slutt i juni mnd. ( søn 17 mai er  stua stengt ). Det blir som vanlig kort sportsandakt kl 12.30. Velkommen.

Dersom det blir fint skiføre, og vi har frivillige til kioskarbeidet vil vi holde åpent på lørdager i februar mnd.

Se Hornsignalet for desember 2019 

Årsmøte i Setertjernstiftelsen avholdes

mandag 2. mars 2020 kl 19:00 i Fjellhamar kirke, Lørenskog Haneborg alle 11, 1472 Fjellhamar

Andakt v. Tor Martin Synnes

Sang v. Theodor Hauger Vanlige årsmøtesaker og bevertning. Årsmøtet er åpent for alle, og det er spesielt hyggelig om flest mulig av våre andaktsholdere og verter på søndagene har anledning til å komme. Velkommen Styret

Nedenfor finner du informasjon om betalinger på VIPPS og hvordan du kan støtte Setertjernstua med Grasrotandel fra Norsk Tipping.

Under arbeid

Setertjern-Weben er under arbeid. Det kan forekomme feil og/eller mangler på sidene. Send gjerne en mail til styret@setertjernstua.no dersom du har kommentarer eller forslag til endringer.